Bilde av en modell i Helene badedrakt foran en rød bakgrunn.

BÆREKRAFT

DAAE Studio har som mål å levere høy kvalitet i alle ledd, alltid med fokus på en mer bærekraftig produksjon og sluttprodukt. 

Vi prioriterer å bruke materiale av høy kvalitet som gjør produktene våre mer holdbare. Vi velger nøye ut materialer laget av resirkulert plast og overskuddsmateriale, i tillegg til rene og miljøvennlige materialer som økologisk bomull, for å redusere innvirkningen på den vakre planeten vår. Alle design produseres i mindre kvantum for å hindre sløsing, overproduksjon og overforbruk. 

Vi ønsker at våre kunder skal ta informerte valg, og derfor finner du materialsammensetningen for alle produkter på hver produktside.

Bilde av en modell som har på seg Kristin quilt jakke fra DAAE Studio.

ANSVARLIGPRODUKSJON

DAAE Studio slo seg sammen med Egmont People som samarbeidspartnere våren 2023. Gjennom dette samarbeidet produseres alle DAAE Studios produkter i henhold til Egmonts Social Compliance Program og med respekt for menneskene som produserer produktene.

DAAE Studios forretningspartnere blir nøye vurdert, og må oppfylle Egmonts standarder før noen avtale eller produksjon kan starte. Vi har høye standarder når det gjelder etisk og ansvarlig praksis i bransjen, og har nulltoleranse for korrupsjon, og bestikkelser.

RESIRKULERT HAVPLAST
RENE MATERIALER