Bilde av en model som har på seg Elisabeth badedrakt fra DAAE Studio

TA VARE PÅ PLAGGENE

Vi ønsker at produktene dine skal vare livet ut, og det er visse ting du kan gjøre for å behandle dem med litt ekstra kjærlighet. Sjekk alltid plaggets vaskeanvisning, fordi dette kan variere fra ett produkt til et annet.

For alle produkter, hvis ikke annet er spesifisert, vask på et skånsomt maskinprogram ved 30 grader celsius. Heng til tørk og unngå tørketrommel.

Merinoull
Ull renser seg selv og trenger ikke å vaskes ofte. Ull kan gjerne håndvaskes, eller vaskes på et skånsomt ullprogram i maskin, helst uten sentrifugering. Maks 30% grader celsius anbefales. Vask gjerne på vrangen og i vaskepose, og heng til tørk.

Hvis du opplever at ullproduktet ditt nupper, så er den tryggeste måten å fjerne disse på ved å nappe av nuppene for hånden. Ull er et naturmateriale og det er derfor naturlig at det kan nuppe litt. Etter hvert som du har fjernet nuppene så vil det bli mindre over tid.

Resirkulert plastspandex
Alle våre badedrakter, tightser og sykkelshorts er laget av 100% resirkulert plastspandex. Disse produktene er laget for en aktiv livsstil, og vi forstår at de trenger regelmessig rengjøring etter bruk. For å bevare den myke følelsen av badetøyet du ofte hopper i sjøen med, kan du skylle det med ferskvann eller håndvask etter bruk.

Når du bruker maskinvask, fjern innleggene og bruk en vaskepose for å beskytte stoffet, eller enda bedre, en mikrofiber vaskepose for å fange opp mikrofiber fra å bli skylt ut i avløpet. Bruk et skånsomt program ved 30 grader celsius. Heng til tørk.

Bomull
Våre t-skjorter, sweatshirt, jeans og topper er laget av 100% økologisk bomull. Bomull er et svært holdbart stoff hvis det behandles riktig. For å bevare fargene og trykkene like fine som da du kjøpte det, vask det på vrangen og med lignende farger. Bruk et skånsomt program ved 30 grader Celsius. Heng til tørk.

For våre plagg med steiner, anbefaler vi at du vasker dem innvendig og i en vaskepose, helst på et skånsomt program, for å forhindre at steinene løsner.

Våre jeans er laget av 100% bomull med steiner. Jeans bør alltid vaskes kaldt, og håndvask anbefales. Hvis du ønsker å bruke maskinvask, må du sørge for å vaske jeansene på vrangen i en vaskepose, på et kaldtvannsprogram og uten eller med skånsom sentrifuge. Heng til tørk.

Våre vatterde jakker og skjørt består av en blanding av bomull og polyester fra overskuddsmateriale, og innsiden er foret med 100% bomull. Håndvask anbefales. Hvis du ønsker å bruke maskinvask, vask med lignende farger og bruk en vaskepose for å beskytte stoffet. Bruk et skånsomt program ved 20 grader celsius. Heng til tørk.

30° CELSIUS

Use a gentle machine wash program

NO DRYER NEEDED

Hang to dry and avoid tumble drying