BYTTE OG RETUR

Vi håper virkelig at du elsker DAAE Studio produktene du har kjøpt, men hvis du ønsker å returnere eller trenger en annen størrelse, finner du all informasjon om bytte og retur nedenfor:

BYTTE

Hvis du ønsker å bytte til en annen vare eller størrelse, bør du først returnere den første varen og deretter bestille en ny vare i nettbutikken.

Husk at du må returnere innen 14 dager etter at du har mottatt varen, og du må betale for returen selv. Du vil få refundert kjøpesummen fra din første ordre så snart vi mottar og godkjenner din retur.

HVORDAN RETURNERE

Slik gjør du en retur:

  1. Opprett en returetikett. Du kan gjøre dette via vår returside her. Du vil deretter automatisk motta en returetikett på e-post.
  2. Skriv ut returetiketten.
  3. Fest returetiketten på pakken.
  4. Lever pakken. Du kan velge om du vil levere pakken til ditt nærmeste postkontor eller bestille henting fra din egen postkasse. Du må selv bestille henting fra din postkasse via Brings returside her.

Du vil motta en e-post fra oss når vi har mottatt og godkjent returen.

KRAV TIL RETUR

For at din retur skal bli godkjent, må varen være uten tegn til bruk eller skade, og returneres med den originale etiketten og emballasjen du mottok varen i.

For alle badedrakter og bikinier må den originale merkelappen og hygieniske innlegg være på plass for at returen skal aksepteres.
For bikinier må hele settet returneres.

Returnerte varer inspiseres manuelt, og DAAE Studio forbeholder seg retten til å avvise returnerte varer som ikke oppfyller disse kriteriene.

Se fullstendige vilkår for retur her.

RETURKOSTNAD

Det koster NOK 50 å returnere en vare til DAAE Studio. Returkostnaden trekkes fra den totale tilbakebetalingsbeløpet.

Hvis du velger henting fra din postkasse, må du betale en ekstra avgift på NOK 15 til Bring.

TILBAKEBETALING

Tilbakebetalinger gjøres til det samme betalingskortet som ble brukt til kjøpet, og du kan forvente tilbakebetaling 2-3 arbeidsdager etter at vi har mottatt varen(e).

HVORDAN FREMSETTE REKLAMASJON

Hvis du har mottatt en vare med feil eller feil størrelse, må du sende oss en e-post på hello@daaestudio.com. Vennligst inkluder ordrenummeret ditt, en beskrivelse av skaden og et bilde av produktet, så vil vi hjelpe deg så snart som mulig.