Fam Irvoll og Helene Olafsen står ved siden av hverandre.

OM DAAE STUDIO

DAAE Studio er et univers hvor mote og funksjonalitet møtes. Vi sørger for at føler deg kul og komfortabel i det du har på deg, når du rusler rundt i byen eller koser deg på stranden.

DAAE Studio er et merke drevet av kvinner, inspirert av alle de fargerike og sterke kvinnene vi kjenner. DAAE Studio er for alle - for de som er litt preppy, den urbane hipsteren, de du møter på afterski og de som liker morsomme klær av gode materialer. Merket tilbyr alt fra badetøy og ulltøy til hverdagsklær og tilbehør – alt i glade farger og print, og med de ekstra detaljene. DAAE Studio elsker mangfold, og størrelsene varierer fra XXS til XXL.

DAAE Studio ble grunnlagt i Oslo i 2022 av den kjente motedesigneren Fam Irvoll og tidligere verdensmester i snowboard og nå tv-personlighet, Helene Olafsen.

Portrettbilde av Fam Irvoll - DAAE Studio

FAM IRVOLL

Fam er en norsk motedesigner kjent for sine lekne og fargerike design. Fam studerte motedesign, illustrasjon og strikking ved Esmod International Fashion University i Oslo og Central Saint Martins i London.

Hun har jobbet med designere som Vivienne Westwood og Alexander McQueen, og Fams design har blitt brukt av en rekke kjendiser, inkludert Lady Gaga, Katy Perry og Beyonce. Fams arbeid har vært omtalt i publikasjoner som Vouge Italia, ELLE og Harper’s BAZAAR, og hun har flere ganger vist frem designene sine på moteuker i Oslo, London og Riga.

Gjennom sine innovative og lekne design har Fam oppnådd en dedikert tilhengerskare, og hennes jobb for bevissthet om mental helse har gjort henne til en viktig stemme for et mer inkluderende og mangfoldig samfunn.

Portrettbilde av Helene Olafsen

HELENE OLAFSEN

Helene Olafsen er en tidligere profesjonell snowboardkjører som har gjort seg bemerket både på OL- og X Games-arenaen. Hun begynte å kjøre snowboard i ung alder, og i 2010, bare 20 år gammel, vant Helene en bronsemedalje i cross-arrangement for kvinner i vinter-OL i Vancouver. Hun vant også gull i det samme arrangementet på X Games det året, og befestet hennes status som en av de beste snowboardkjørerne i verden.

Utenfor snøen har Helene også gjort seg bemerket som deltaker og programleder på TV. Hun har vært vertskap for flere sesonger av «Skal vi Danse» og «Senkveld».

Helenes suksess innen både snowboard og på TV har gjort henne til et forbilde for unge mennesker i Norge og rundt om i verden.

Så hva betyr egentlig DAAE?

DAAE er forbokstavene til fire damer som på hver sin måte har bidratt til å forme hvordan vi tenker og jobber i DAAE Studio.

Diana, Prinsesse av Wales.
Diana betydde mye for millioner av mennesker over hele verden. Særlig hennes medfølelse og engasjement for veldedighet inspirerer oss i DAAE Studio. Vi ønsker også ha en positiv innvirkning på samfunnet ved å være inkluderende, fremme medfølelse og empati i alt vi gjør. Som vi sa til hverandre da vi startet; her har vi en «no asshole rule». Dianas stil og eleganse er også en utømmelig inspirasjonskilde, og vi vil fortsette å hylle henne gjennom våre design og kolleksjoner.

Ann Demulemeester, Designer.
Ann er en banebrytende designer som har forvandlet moteverdenen med sin unike estetikk og kreativitet. Hennes dristige og avant-garde tilnærming til design inspirerer oss til å tenke utenfor boksen og utfordre konvensjonene. Motet hennes til å skape noe nytt og annerledes er engasjerende, og vi ønsker å inkorporere den samme ånden i vår merkevare. Demulemeesters tidløse design og fokus på detaljer vil fortsette å være en kilde til inspirasjon for DAAE Studio, og vi vil alltid strebe etter å skape unike og minneverdige plagg som skiller seg ut fra mengden.

Anja Andersen, Håndballspiller.
Anja var kompromissløs, kreativ, direkte og lidenskapelig på banen. Anja inspirerer oss til å skape plagg som fremhever kvinners styrke, lekenhet og selvtillit! 

Ellinor, Helenes mormor.
Til slutt; mormor Ellinor - en evig inspirasjonskilde for DAAE Studio. Hun representerer en tidløs skjønnhet, raushet og en urokkelig styrke. Hennes kjærlighet og omsorg for de rundt seg er noe helt spesielt. Helene bærer med seg mormor sine verdier, og det reflekteres i hver detalj av DAAE Studio. Mormor er en påminnelse om viktigheten av å være autentisk og tro mot seg selv, og i relasjon til andre.